Ο αποκλεισμός του Αρη από την Κόλος έφερε την απόλυση του Ενινγκ

Παρελθόν αποτελεί από τους Κίτρινους ο Γερμανός προπονητής – Εξετάζονται οι περιπτώσεις των Δέλλα και Καμπιάσο

Ο Αρης έκανε ευρωπαϊκά όνειρα αλλά ο σοκαριστικός αποκλεισμός από την άσημη και άπειρη Κόλος Κοβαλίβκα προκάλεσε κρότο και αναταράξεις στους Κίτρινους. Λίγο μετά την εντός έδρας ήττα από την ουκρανική ομάδα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του προέδρου της ομάδας Θόδωρου Καρυπίδη με τον τεχνικό διευθυντή Αγγελο Χαριστέα και αποφασίστηκε να απομακρυνθεί ο προπονητής Μίχαελ Ενινγκ.

Ο Γερμανός τεχνικός θεωρήθηκε αποκλειστικά υπεύθυνος για τον αποκλεισμό από την Κόλος και την ευρωπαϊκή αποτυχία, ενώ του επιρρίπτονται ευθύνες και για τη συνολικά αρνητική εικόνα της ομάδας καθώς προβλημάτισε ακόμη και στο παιχνίδι με τη Λαμία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, παρότι νίκησε στο φινάλε.

Νωρίς-νωρίς ο Αρης βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, μολονότι η ομάδα χτίστηκε και προετοιμάστηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού από τον Ενινγκ. Η προπόνηση της Παρασκευής (18/9) θα πραγματοποιηθεί υπό τις οδηγίες του Τόλη Τερζή, ο οποίος θα βρίσκεται στον πάγκο στο κυριακάτικο (20/9) παιχνίδι με τον Βόλο εκτός έδρας.

Το όνομα του Τραϊανού Δέλλα είναι το επικρατέστερο από την ελληνική αγορά για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση του Αργεντινού πρώην άσου του Ολυμπιακού, Εστεμπάν Καμπιάσο, ο οποίος αφού «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2017, έχει αρχίσει προπονητική καριέρα ως βοηθός του συμπατριώτη του Χοσέ Πέκερμαν, στην Εθνική Κολομβίας.

Exit mobile version