Επιστρέφει το «The Voice»: Αποκλειστικά πλάνα από την πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ

Το «The Voice» επιστρέφει για 5η χρονιά στον ΣΚΑΪ

Το απόλυτο μουσικό show, «The Voice», επιστρέφει δυναμικά για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στον ΣΚΑΪ. Η πρεμιέρα γίνεται απόψε στις 21:00 με το πρώτο επεισόδιο των Blind Auditions. Η παρέα των τεσσάρων coaches έχει πάρει θέση στις καρέκλες και είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό σε ένα σόου που αγαπάει τα γνήσια ταλέντα.

Ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης και η Ελεονώρα Ζουγανέλη θα ανταλλάξουν σχόλια, πειράγματα και απολαυστικές ατάκες σε μία προσπάθεια διεκδίκησης του διαγωνιζόμενου που θα τους κλέψει την καρδιά με τη φωνή του. Παρουσιαστής του δημοφιλούς σόου θα είναι ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος θα υποδέχεται τους coaches και θα βρίσκεται στο πλευρό των υποψήφιων τραγουδιστών σε αυτό τον ξεχωριστό μουσικό διαγωνισμό.

Χωρίς παρουσιαστή τα backstage του «The Voice»

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο Αλέξης Μίχας, το καλοκαίρι ξεκίνησε μια συζήτηση για το ποιος θα βρίσκεται στα παρασκήνια της μουσικής εκπομπής. Στην αρχή το όνομα που έπεσε στο τραπέζι ήταν αυτό της Λάουρα Νάργες χωρίς τελικά να της γίνει πρόταση. Μετά ακούστηκε το όνομα του The Voice. Του youtuber και Instagramer που οι περισσότεροι τον γνωρίζουν με το όνομα Fippster. Ο 23χρονος, μάλιστα, διαχειρίζεται και τα social media στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Ούτε αυτό το σενάριο προχώρησε και έτσι – αρχικά τουλάχιστον – τα backstages του «The Voice» μαζί με την παρουσίαση θα έχει ο Γιώργος Λιανός.

 

Exit mobile version