Βίντεο: Η απίθανη ιστορία του βουρκωμένου πιτσιρικά έξω από το προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Λιονέλ Μέσι ήταν με το ενάμιση πόδι εκτός Μπαρτσελόνα, μια από τις εικόνες που συγκλόνισαν ήταν αυτή του βουρκωμένου και γεμάτου απόγνωση πιτσιρικά που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το είδωλο του αποχωρούσε – Χθες ο 12χρονος Κέβιν μίλησε για εκείνη τη στιγμή, αλλά και τη χαρά που πήρε με την παραμονή του Μέσι στην ομάδα

Όταν στα τέλη Αυγούστου ο Λιο Μέσι έστειλε το περίφημο burofax με το οποίο ζητούσε να μείνει ελεύθερος οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα υπέστησαν ένα πραγματικό σοκ…

Κι οι αντιδράσεις τους ήταν πραγματικές εντυπωσιακές σε ένα ξέσπασμα αγάπης προς τον Αργεντιμό και αποδοκιμασίας προς τη διοίκηση του Ζοσέπ Μπαρτομέου.

Μία από τις πιο δυνατές εικόνες που προέκυψαν σ’ αυτό το σίριαλ των 11 ημερών, ήταν αυτή που καταγράφηκε έξω από το προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα το απόγευμα της Κυριακής 30 Αυγούστου.

Την ημέρα που ο Μέσι έπρεπε να εμφανιστεί για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις αλλά επέλεξε να παραμείνει στο σπίτι του, εντείνοντας την αγωνία. Εκείνη την ημέρα ένας από τους δεκάδες που περίμεναν να τον αντικρύσουν και να του ζητήσουν να μείνει ήταν κι ο 12χρονος Κέβιν ο οποίος όταν κατάλαβε πως το ίνδαλμα του δεν θα εμφανιστεί κάθισε στο πεζοδρόμιο βουρκωμένος.

«Φαίνεται ότι είμαι λυπημένος σ’ αυτή τη φωτογραφία… Ήθελα πολύ να τον δω», παραδέχθηκε μιλώντας στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «El Chiringuito de Jugones» που τον επισκέφτηκε στο σπίτι του για να μιλήσει μαζί του μετά την απόφαση του Μέσι να μείνει στην ομάδα.

«Εκείνες τις ημέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ και δεν μπορούσα να φάω. Δεν είχα όρεξη για τίποτα», θυμήθηκε ο Κέβιν για να ακολουθήσει η συγκλονιστική αποκάλυψη της προσωπικής λατρείας προς τον Μέσι.

«Πιο μικρός υποστήριζα τη Ρεάλ… Μέχρι την ημέρα που ο πατέρας μου με πήγε στο Καμπ Νου και είδα τον Μέσι. Κι όταν φεύγαμε από το γήπεδο είχε ήδη γίνει Μπαρτσελόνα. Κι ότι όνειρα κάνω από εκείνη τη στιγμή συνδέονται με τον Μέσι. Μου έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές ευτυχίας και δεν ήθελα να φύγει. Κι όταν έμαθα ότι τελικά θα μείνει χοροπηδούσα από τη χαρά μου σε όλο το σπίτι».

Exit mobile version